Välj en sida

Arbeten

Vi åtar oss arbeten av de mest skilda slag, både för privata och offentliga miljöer. Här under i bildgallerierna hittar du exempel på levererade arbeten vi har gjort de senaste åren. Klicka på galleriet för att öppna bilderna i större format.

Offentlig miljö

Vi tillverkar specialsnickerier för offentlig miljö. Gärna i nära samarbete med arkitekter och formgivare. Vi har tillverkat inredningar till ett flertal kommunala bibliotek och kyrkliga miljöer. Vi har även tillverkat butiksinredningar och receptionsdiskar. I samarbete med arkitekter har vi tillverkat utställningssnickerier till ett antal museer. Det största projektet hittills är det nya Textilmuseet i Borås.

Kök

Vi tillverkar platsbyggda kök efter era önskemål. Kvalitet och hållbarhet är viktigt för oss och vi använder oss av massivt trä och lamellskivmaterial. Våra kök är unika – inget kök hittills är det andra likt. Vi är inte låsta av några fasta modulmått och vi anpassar gärna köket efter bostadens arkitektur. Har ni önskemål såsom bakbord, utdragbara skärbrädor eller vedlårar löser vi det

Inredning

Ibland hittar man inte vad man söker i möbelbutiker. Kanske har du en ide om hur du vill ha ditt köksbord/ soffbord eller dölja ett element. Väggfasta bokhyllor, smarta förvaringar i både hall och garderob har vi kunnat hjälpa våra kunder med.

Snickeribyrån  |  Kristineholmsvägen 10 D  |  441 39 Alingsås  | Tfn: 0705 73 63 26 | 0704 59 27 57  |  info@snickeribyran.se

Pin It on Pinterest

Dela

Berätta för dina vänner